picture

Evden Eve Nakliyat
Öz Yakut Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat Evden Eve Nakliyat konusunda uzman ve tecrübeli taşıma ekibiyle 1995 yılından beri hizmet vermektedir. Evden eve nakliyat çalışmalarımızda taşıma işleminin hasarsız ve zamanında yapılması önceliğimizdir. Müşterilerimiz bu titiz çalışmalarımızdan dolayı nakliye işlemlerinde düşünmeden bizi tercih etmektedir.

evden eve nakliyat Ambalajlama: bir evde ya da iş yerinde bulunan her eşyanın hassasiyet, ağırlık ve hacmine göre ambalaj malzemesi değişmektedir. 

Kullandığımız paketleme malzemeleri: özel kalın hava baloncuklu patpat, oluklu sert karton, paketleme streci, koli bandı, sargı ipikleri ve uzman kadro. Değerli müşteriler unutmayalım ki; eşyaların ambalajlanması demek onun sağlıklı ve zarar görmeden taşınacağı anlamına gelmez, asıl önemli olan taşıyacak epersonellerdir: taşıma yöntemlerini çok iyi bilmelidirler. 

Evden Eve Nakliyat firması kendi ambalaj sistemini kendisi oluşturur, örneğin LCD ekran bir televizyonun hasarının geri dönüşü imkânsız denecek derecede zordur. Biz kendi ambalaj aparatımızı kendimiz geliştirdik. Hasar alma oranını sıfıra indirdik. Ambalaj malzemelerini kullanacak olan ekip işinde profesyonel ve hakim olmalıdır. Kullanılan malzemeler sadece fiziksel hasarı koruma dışında eşyaların hijyenik koşullar altında taşınmasını da sağlamalıdır. 

Biz sizlere şunu söylüyoruz: İsterseniz kahvaltı sofranızı bile toplamayabilirsiniz. Elbiselerinizi bile kırıştırmadan gittiğiniz yerde dolabınıza aynı şekilde diziyoruz. de Bizimle taşındıktan sonra ne bir marangoza, ne elektrikçiye ne de bir tesisatçıya ihtiyacınız olmayacaktır. 




Çanakkale Nakliyat Nakliyat'daAmbalajlama da kullandığımız teknikler şu şekildedir 
  • Mobilyalar için içi havayla dolu naylonlar ve battaniyeler.
  • Orjinal buzdolabı, çamaşır makinası gibi beyaz eşya kartonları.
  • Elbiseler ve kıyafetler için askılı dolaplar.
  • Kalın ve oluklu taşıma için hazırlanmış mukavva koliler.
  • Kırılacak eşya için paketleme kağıt kullanılır.
  • Çanakkale Taşıma için kullanılan malzemeler her ay yenisiyle değiştirilir Kalite ve Güven istiyorsanız doğru adrestesiniz
ETİKETLER; Evden Eve Nakliyat Nakliyat Nakliye Evden Eve Taşımacılık Evden Eve Taşıma Taşıma

 

HİZMETLERİMİZ
Hizmetlerimizin bazıları

NAKLİYE FİRMALRI
Hizmet verdiğimiz nakliye bölgelerimiz

Çan Evden Eve Nakliyat
Tüm nakliyat hizmetlerimizi kendi kadromuz ve personelimiz ile vermekteyiz. Çan Evden Eve Nakliyat araçlarımız ev ve büro eşyası gibi hassas eşya taşıma ihtiyaçlarına göre tasarlanmış kapalı kasa araçlardır.

Ayaş Evden Eve Nakliyat
Tüm nakliyat hizmetlerimizi kendi kadromuz ve personelimiz ile vermekteyiz. Nakliyat araçlarımız ev ve büro eşyası gibi hassas eşya taşıma ihtiyaçlarına göre tasarlanmış kapalı kasa araçlardır.

Çanakkale Evden Eve Nakliyat
Tüm nakliyat hizmetlerimizi kendi kadromuz ve personelimiz ile vermekteyiz. Çanakkale Evden Eve Nakliyat araçlarımız ev ve büro eşyası gibi hassas eşya taşıma ihtiyaçlarına göre tasarlanmış kapalı kasa araçlardır.

Ortaköy Evden Eve Nakliyat
Tüm nakliyat hizmetlerimizi kendi kadromuz ve personelimiz ile vermekteyiz. Ortaköy Nakliyat araçlarımız ev ve büro eşyası gibi hassas eşya taşıma ihtiyaçlarına göre tasarlanmış kapalı kasa araçlardır.

Özyakut Çamlıdere Evden Eve Nakliyat
Özyakut Çamlıdere evden eve nakliyat iş disiplini ve çağdaş standartları bünyesinde iyi sentez ederek size sunmaktadır.Özyakut Çamlıdere Evden Eve Nakliyat olarak müşteri memnuniyeti en önemli dikkat noktamızdır. Size iyi hizmet vererek referanslarımız arasında görmek istiyoruz.

FACEBOOK
Facebook'da bizi bulun

uluslararası evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat kayseri evden eve nakliyat evden eve nakliyat Uluslararası Evden Eve Nakliyat Evden Eve Nakliyat