picture

Asansörlü Evden Eve Taşımacılık
Tarih; 10 Mayıs 2015 Pazar

Asansörlü Evden Eve TaşımacılıkÜlkemizde geçmiş yıllarda taşınma olayları epeyce sıkıntılı olmuştur yüksek katlardan dolayı kabus haline dönüşmüştür. İnsan gücüyle taşınmalarda eşyalarda ister istemez hasarlar oluşabilmektedir.

Öz Yakut Asansörlü taşımacılık hizmeti 12 katlı binalara bile sorunsuz bir şekilde güvenli ve kaliteli,zamandan tasaruf edebilceğiniz bir hizmetdir asansörlü taşımacılık hizmeti sayesinde hem insan gücünden tasaruf edebilir pencere veya balkonlar ile 12 katlı binalara bile taşımacılık yapabilirsiniz.

Öz Yakut Asansörlü taşımacılık hizmeti bir çok alanda kullanabilir genel olarak kullanıldığı alanlar.
1:Eski Apartmanlar
eski apartmanlar’da genel olarak asansör yoktur asansör olan apartmanlarda ise yöneticiler tarafından kapatılmaktadır.
2:Dar merdivenler
dar merdivenler eşyalarınızın yeni veya eski evinize indirip çıkarılırken çizilmesine ve kırılmasına neden olabilir.
3:Yüksek Katlı binalar
Eğer taşınacak yada taşınan eviniz yüksek katlı bir bina’da ise bu durum gerçekten’de kötüdür.

Öz Yakut Asansörlü taşımacılıkta yüksek katlar kabus haline gelmekten çıkmıştır. Ankara’da  18. kata kadar  ulaşabilen asansörlerimizle 7/24 hizmetinizdeyiz. Siz yeter ki taşınmaya karar verin.

Tüm eşyalarınız bizimle beraber sigorta güvencesindedir. Bütün eşyalarınızın sorumluluğunu üstelenerek sizi hiç bir zarara uğratmayız.

 
   YORUM EKLE

Öz Yakut Evden Eve Nakliyat /Asansörlü Evden Eve Taşımacılık
Siz değerli müşterilemize en iyi hizmeti vermekten memnuniyet duyarız.

Ülkemizde geçmiş yıllarda taşınma olayları epeyce sıkıntılı olmuştur yüksek katlardan dolayı kabus haline dönüşmüştür. İnsan gücüyle taşınmalarda eşyalarda ister istemez hasarlar oluşabilmektedir.

HİZMETLERİMİZ
Hizmetlerimizin bazıları

NAKLİYE FİRMALRI
Hizmet verdiğimiz nakliye bölgelerimiz

Polatlı Evden Eve Nakliyat
Polatlı Ambalaj malzemelerini kullanacak olan ekip işinde profesyonel ve hakim olmalıdır. Kullanılan malzemeler sadece fiziksel hasarı koruma dışında eşyaların hijyenik koşullar altında taşınmasını da sağlamalıdır.

Bayramiç Evden Eve Nakliyat
Bayramiç Evden Eve Nakliyat sistemli, düzenli çalışması ve müşteri memnuniyetine bağlı iş disiplini ile çalışmaktadır. Öncelik ekonomik fiyatla iyi iş yapmaktır.

Eceabat Evden Eve Nakliyat
Eceabat evden eve nakliyat iş disiplini ve çağdaş standartları bünyesinde iyi sentez ederek size sunmaktadır. Müşteri memnuniyeti en önemli dikkat noktamızdır. Size iyi hizmet vererek referanslarımız arasında görmek istiyoruz.

Memlik Evden Eve Nakliyat
Tüm nakliyat hizmetlerimizi kendi kadromuz ve personelimiz ile vermekteyiz. Ankara Memlik Evden Eve Nakliyat araçlarımız ev ve büro eşyası gibi hassas eşya taşıma ihtiyaçlarına göre tasarlanmış kapalı kasa araçlardır.

Özyakut Çamlıdere Evden Eve Nakliyat
Özyakut Çamlıdere evden eve nakliyat iş disiplini ve çağdaş standartları bünyesinde iyi sentez ederek size sunmaktadır.Özyakut Çamlıdere Evden Eve Nakliyat olarak müşteri memnuniyeti en önemli dikkat noktamızdır. Size iyi hizmet vererek referanslarımız arasında görmek istiyoruz.

FACEBOOK
Facebook'da bizi bulun

uluslararası evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat kayseri evden eve nakliyat evden eve nakliyat Uluslararası Evden Eve Nakliyat Evden Eve Nakliyat